Borderlands: The Handsome Collection (PS4)

Borderlands: The Handsome Collection (PS4)
alaScore 95

85 reviews

10/2018

alaTest heeft 85 reviews verzameld en geanalyseerd voor Borderlands: The Handsome Collection (PS4). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Borderlands: The Handsome Collection (PS4) een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 85 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (83)

Consumenten review (bol.com)

Borderlands

 

Ik lees hier boven een vraag over waar Borderlands 1 is. Die is er niet omdat de Pre sequel de laatste deel is die is uitgebracht. Maar het verhaal vanaf het begin vertelt. Borderlands 2 gaat dus verder op de pre sequel. Daarom zitten alleen deze 2...

02/2015

Consumenten review (bol.com)

awesome

 

beiden topgames, ga deze zeker en vast kopen wanneer hij uit is (gezien het momenteel enkel nog verkrijgbaar is op ps3) MAAR waar is Borderlands 1? :o

"topgames" , "eindelijk op ps4" , "een \"paar\" dlc's"

"waar is borderlands 1?"

01/2015