Fujifilm Instax Share SP 2

alaTest heeft 23 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fujifilm Instax Share SP 2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Printers. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De vormgeving is ook indrukwekkend.

afmetingen, prestaties, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Printers krijgt de Fujifilm Instax Share SP 2 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 23 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (22)

Expert review door : Ilse Jurriën (letsgodigital.org (NL))

Fujifilm Instax Share SP-2 smartphone printer

 

Print foto's direct vanaf je smartphone : Fujifilm heeft de Instax Share SP-2 geïntroduceerd, een smartphone printer die hoge kwaliteit creditcard formaat afdrukken maakt direct van je smartphone, in slechts 10 seconden. De laatste jaren is het aantal...

The instax Share Smartphone Printer SP-2 is de opvolger van de alweer twee jaar oude SP-1. De nieuwe smartphone printer maakt hogere resolutie en mooiere afdrukken, dankzij een nieuw ontwikkelt belichtingssysteem. Ook is de druktijd verkort. Via...

06/2016