Metal Gear Solid HD Collection (PS Vita)

Metal Gear Solid HD Collection (PS Vita)
alaScore 100

95 reviews

10/2018

alaTest heeft 95 reviews verzameld en geanalyseerd voor Metal Gear Solid HD Collection (PS Vita). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 2.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Metal Gear Solid HD Collection (PS Vita) een alaScore™ van 100/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 95 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (94)

Expert review door : Jelle van Es (insidegamer.nl)

Metal Gear Solid: HD Collection - Twee klassiekers op de Vita

 

Laaiend enthousiast was ik een paar maanden geleden over de PlayStation Vita. De handheld liet in mijn ogen eindelijk eens zien hoe je onderweg hoorde te gamen. Geen beperkingen meer, maar een echte console-ervaring dankzij de krachtige hardware en de...

Twee klassieke topgames ; Uren spelplezier ; Oogt goed

Mist Peace Walker ; Besturing Metal Gear Solid 2 is wat ouderwets

De HD-collectie van Metal Gear Solid heeft mij enorm veel plezier geschonken. De Vita wordt weer flink gebruikt en vooral Metal Gear Solid 3 maakt een enorme indruk. Tegelijkertijd is het wel enorm jammer dat Peace Walker mist, terwijl die wel in de...

06/2012