OnePlus 5T

alaTest heeft 51 reviews verzameld en geanalyseerd voor OnePlus 5T. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer.

prestaties, scherm, vormgeving, camera, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de OnePlus 5T een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 51 reviews)

Professionele Reviews  

3 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (48)

Expert review door: Dominick Viëtor (allaboutphones.nl)

OnePlus 5T review: topper ondanks gebreken

 

Vernieuwd modern ontwerp; Gezichtsherkenning werkt goed; Razendsnelle prestaties; Amoledscherm; Dualsim

Niet waterdicht; Schermresolutie; Draait nog op Android 7.1 Nougat; Geen uitbreidbaar geheugen en draadloos laden

Al met al kunnen we stellen dat de OnePlus 5T een mooie upgrade is tegenover zijn voorganger. Het randloze ontwerp was eigenlijk een must en de verbeterde scherm- en camerakwaliteit zijn mooi meegenomen. Een welkome verrassing is de aanwezigheid van...

11/2017

Expert review door: Dries Cludts (techpulse.be)

OnePlus 5T review: T staat voor te laat - TechPulse

 

Amper een half jaar na de lancering van de OnePlus 5 heeft het bedrijf al een opvolger klaar. De OnePlus 5T is de smartphone die de 5 had moeten zijn.

Groot 18:9-scherm ; Betere camera ; Snelle prestaties

Geen optische beeldstabilisatie ; Nog steeds full HD

Ik haalde het in het begin van deze review reeds aan: in het geval van de OnePlus 5T staat de T voor ‘te laat’. Dit is de smartphone die we eigenlijk afgelopen zomer al hadden willen zien van het bedrijf. Wie toen de OnePlus 5 kocht mag zich dus met...

12/2017

Expert review door: Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

OnePlus 5T review: groter vlaggenschip is een kleine verbetering

 

Ook dit jaar brengt OnePlus een T-versie van zijn smartphone uit, die enkele veranderingen met zich meebrengt. De OnePlus 5T is geen enorm grote verbetering, maar blijft een goede koop.

Net als bij de 3T probeert OnePlus met een handjevol verbeteringen zijn vlaggenschip te perfectioneren. Dat is grotendeels gelukt: het scherm groter én beter, de smartphone is lekker rap en met Face Unlock is er een fijn (maar minder veilig)...

11/2017