Google Pixel XL

alaTest heeft 120 reviews verzameld en geanalyseerd voor Google Pixel XL. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. Het scherm is ook indrukwekkend.

prestaties, camera, vormgeving, scherm, gebruiksvriendelijkheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Google Pixel XL een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 120 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (117)

Expert review door: Daniel Schmidt (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Google Pixel XL Smartphone

 

Bombastisch? High-end specificaties, een - naar verluidt - uitstekende camera en een grote batterij zouden de stevige prijs van de Google-smartphone moeten verantwoorden. De Google Assistent en ruime opslagcapaciteit voor foto's zijn een stap in de...

prima scherm, high-end bouwkwaliteit, LTE Cat. 11, snelle WiFi, uitstekende spraakkwaliteit, zeer goede camera's, lage SAR-waarde

geen Dual-SIM, geen microSD-ondersteuning, PWM, SoC-throttling

De Google Pixel XL beschikt over top-features. Helaas breekt de prijs ook een nieuw record.

11/2016