Google Pixel XL

alaTest heeft 152 reviews verzameld en geanalyseerd voor Google Pixel XL. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

prestaties, camera, gebruiksvriendelijkheid, scherm, vormgeving

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Google Pixel XL een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 152 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (149)

Expert review door: Daniel Schmidt (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Google Pixel XL Smartphone

 

Bombastisch? High-end specificaties, een - naar verluidt - uitstekende camera en een grote batterij zouden de stevige prijs van de Google-smartphone moeten verantwoorden. De Google Assistent en ruime opslagcapaciteit voor foto's zijn een stap in de...

prima scherm; high-end bouwkwaliteit; LTE Cat. 11; snelle WiFi; uitstekende spraakkwaliteit; zeer goede camera's; lage SAR-waarde

geen Dual-SIM; geen microSD-ondersteuning; PWM; SoC-throttling

De Google Pixel XL beschikt over top-features. Helaas breekt de prijs ook een nieuw record.

11/2016