NETGEAR PushTV2 PTV3000

alaTest heeft 1361 reviews verzameld en geanalyseerd voor NETGEAR PushTV2 PTV3000. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de betrouwbaarheid. De afmetingen is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, vormgeving, afmetingen

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de NETGEAR PushTV2 PTV3000 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 1361 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (1360)

Expert review door : Chabelli Stoekenbroek (pcmweb.nl)

Review: Netgear Push2TV PTV3000 biedt draadloos beeld

 

Steeds meer mobiele apparaten ondersteunen MiraCast. Hiermee kun je het beeld van je tablet of telefoon overzenden naar een ander scherm. Met behulp van de Push2TV PTV3000 van Netgear heb je geen speciale monitor, televisie of beamer nodig.

Geschikt voor MiraCast en Intel WiDi ; Makkelijk mee te nemen

Geen beveiliging op MiraCast ; Dubbelzijdig plakband was welkom geweest

Is draadloos te koppelen, heeft usb-aansluitingen, ook te gebruiken als voeding, het koppelen is eenvoudig, maar daarentegen is er geen beveiliging op MiraCast en dubbelzijdig plakband was welkom geweest.

08/2014