Fujitsu Celsius H970

Fujitsu Celsius H970
alaScore 92

4 reviews

02/2018

alaTest heeft 4 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fujitsu Celsius H970. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Laptop Computers.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Laptop Computers krijgt de Fujitsu Celsius H970 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 4 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (3)

Expert review door: Benjamin Herzig (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Fujitsu Celsius H970 (E3-1535M v6, P4000) Workstation

 

Sterke CPU, zwakke koeling. De Celsius H970 kan wel eens de laatste 17.3-inch werkstation van Fujitsu zijn. Dat zou reden genoeg moeten zijn voor de fabrikant om zijn beste beentje voor te zetten. Helaas vaalt Fujitsu op twee vlakken. In ons...

hoge helderheid beeldscherm ; erg goede batterijlevensduur ; simpel onderhoud ; effectieve GPU koeling

CPU throttling bij alledaags gebruik ; luidruchtige CPU ventilator ; toetsenbord buigt ver mee ; geen 4K beeldscherm met groot kleurbereik als optie beschikbaar

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier. Niet geslaagd: hoewel de Fujitsu Celsius H970 zijn sterke punten heeft, is met name de zwakke CPU koeling niet op zijn plaats in een mobiel werkstation.

07/2017