Indesit Ijskasten & Diepvriezers Reviews

Bijgewerkt: 20/08/2018 05:45
Merknaam
Prijs
#2
alaAverage 5

Indesit TAA5SI

Heel lief door de bezorgdienst binnen gebracht, mooie koelkast veel ruimte! Samen met een ikea bak voor in de diepvries ook lekker handig. Helaas bij aankomst een deukje in de diepvries deur maar dat is al opgelost!

2 gebruiker reviews

#7
alaAverage 4.9

Indesit OS 1A 200 H

Mooi compact vrieskistje waar we veel in kwijt kunnen. Was heel snel op temperatuur. Levering was weer netjes oo tijd zoals altijd, goede communicatie.

2 gebruiker reviews

#9
alaAverage 4.8

Indesit Ufaan 400

Prima apparaat, ruim 3 jaar in bezit.

3 gebruiker reviews

#17
alaAverage 4.7

Indesit LI7 FF2 W B

Prima koelkast/vriezer, veel bergruimte, je behoeft hem zeker niet op de hoogste stand te zetten om te koelen en daardoor mijn inziens minder stroomverbruik.Dit was ook 1 van de redenen om mijn oude koelkast de deur uit te doen, deze was 25 jaar oud.

3 gebruiker reviews

#20
alaAverage 4.6

Indesit TA 5 /SI

super ruime koelkast met een overzichtelijke voldoende grote vriezer. wij hebben bewust gekozen voor een groot koel gedeelte en niet voor een hele grote vriezer. Je gaat toch teveel onzinnige dingen invriezen als je die ruimte hebt.

77 gebruiker reviews

#22
alaAverage 4.6

Indesit UIAA 55

Handigheid de deur kon gedraait worden

1 expert reviews | 18 gebruiker reviews

#23
alaAverage 4.6

Indesit LI8FF2X

Na veel research uitgekomen op een combinatie die ons gezin perfect (2 personen) past. Niet alleen degelijke maar ook mooi (voor zover zoiets mooi kan zijn). Wat ons opvalt is hoe stil/rustig het apparaat zijn werk doet. Ruime/hoge lade's in...

7 gebruiker reviews

Vergelijk

    Ijskasten & Diepvriezers op alaTest

    nl.alaTest.be helpt bij het vinden van de beste Indesit Ijskasten & Diepvriezers met behulp van expert reviews, consumenten reviews, prijsvergelijking en meer.