Denon Heos

Denon Heos
alaScore 95

11 reviews

03/2018

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor Denon Heos. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Home Cinema Systemen.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Home Cinema Systemen krijgt de Denon Heos een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (10)

Expert review door : Jamie Biesemans (fwdmagazine.be)

Review: Denon HEOS

 

Ongeveer een jaar geleden lanceerde Denon de nieuwe HEOS-lijn. In die tijd heeft het hifi-merk getoond perfect te kunnen meespelen qua multiroom. Nieuwe functies en toestellen maken HEOS een bijzonder interessant alternatief.

Volledige multiroom-aanbod ; Integratie Link met Denon AV-receivers en oudere Denon-versterkers ; Eenvoudige WiFi-setup ; Hypervolledige Amp en Link ; Sterke prestatie van HEOS 5 en HEOS 7 ; Gebruikersvriendelijkheid app ; Nu ook soundbar met subwoofer

Geen app voor pc ; Geen hi-res

06/2015