Garmin Forerunner 920XT

Garmin Forerunner 920XT
alaScore 92

805 reviews

04/2018

alaTest heeft 805 reviews verzameld en geanalyseerd voor Garmin Forerunner 920XT. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Garmin Forerunner 920XT een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 805 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 52 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (754)

Expert review door (besteproduct.nl)

Garmin Forerunner 920XT

 

Voorlopig als zeer goed! De Garmin Forerunner 920XT wordt door testredacteuren gezien als één van de betere Recreatieve GPS. Maar we moeten wel de kanttekening plaatsen dat de Garmin Forerunner 920XT (nog) niet vaak getest is voor een duidelijk beeld....

Consumenten review (coolblue.nl)

“Topper!”

 

De Garmin XT920 is zeer multifunctioneel met Bluetooth en WiFi verbindingsmogelijkheden. GPS wordt snel gevonden (en is evt met Glonass te combineren). Goede registratie van banen zwemmen in het zwembad maar ook in open water. Handige triathlonfunctie.

Gebruiksvriendelijk ; Triathlonfunctie erg handig ; Bluetooth koppeling met telefoon ; WiFi mogelijkheden

Eigenlijk geen wat mij betreft

05/2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfect voor sporters die verschillende sporten wisselen”

 

Ik heb het horloge gebruikt voor zwemmen (binnen en open water), hardlopen en fietsen. Het horloge laat zich gemakkelijk bedienen en geeft me veel informatie over mijn prestatie!

Duidelijk leesbaar scherm ; Makkelijke bediening ; Aanpasbaar

Design ; Grootte

05/2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Veel mogelijkheden zowel tijdens trainingen als wedstrijden”

 

Horloge met veel mogelijkheden zowel tijdens de trainingen als wedstrijden. Goede begeleiding bij training programma's, zoals intervallen. Duidelijk af te lezen tijdens het hardlopen.

Mogelijkheden ; Duidelijk leesbaar ; Nauwkeurigheid

01/2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een coach aan de hand”

 

Heeft veel interessante functies zoals VO2max, slaapkwaliteit en hersteltijd.

Meet inspanningen EN rust ; Moet niet dikwijls opgeladen worden ; Onuitputtelijke mogelijkheden

11/2016

Consumenten review (bol.com)

Super horloge

 

Super horloge, werkt goed , vind snel gps. Erg handig met hardlopen dat de verwachte km tijd al wordt aangegeven om zo op precies het goede tempo te kunnen trainen. Hartslagband zit goed, zakt niet af.

goede prijs/kwaliteitverhouding ; ziet er mooi uit ; Tijd is duidelijk te lezen ; Zit lekker om de pols

10/2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een top horloge.”

 

Fantastische horloge. Gaat lang mee in gps. Dus heel goed voor een ultrarunner. Mooi design. Gewoon perfect.

09/2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Tophorloge voor intensieve sporters”

 

Ik ben een intensieve marathonloper en geregelde fietser. Dit horloge voldoet aan al mijn verwachtingen! Ik draag het de ganse dag door.

08/2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Werkt snel, nauwkeurig en eenvoudig”

 

Ik gebruik de 920XT bij het lopen en fietsen. De 920XT geeft de juiste info wanneer nodig, op horloge, PC en smartphone. Start zeer snel op en is zeer eenvoudig in gebruik. Gemakkelijk te switchen tussen verschillende activiteiten.

Grotere precisie dan mijn vorige 310XT ; Vindt razendsnel het GPS-signaal ; Bijkomende interessante info zoals paslengte en kadans ; Vlotte synchronisatie met PC en smartphone

Nog steeds een afzonderlijkie hartslagmeter (borstband) nodig

08/2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“handig en divers”

 

Makkelijk in gebruik, batterij gaat lang mee, navigatie en GPS werkt goed. Helaas is werkt het tracken van je baantjes in het zwembad niet helemaal optimaal Tip: Voor alle gebruikstoepassingen moet je een gebruiksaanwijzing op internet gebruiken, die...

makkelijk in gebruik ; buiten is hij exact qua GPS ; super handig dat hij automatisch je activiteit upload ; batterijduur

best groot ; gebruiksaanwijzing die bijgevoegd is, is minimaal ; in het zwembad mist hij af en toe wat baantjes qua telling

06/2016