Namco Bandai Games Dark Souls III, PS4

Namco Bandai Games Dark Souls III, PS4
alaScore 90

10 reviews

06/2018

  • Positief

alaTest heeft 10 reviews verzameld en geanalyseerd voor Namco Bandai Games Dark Souls III, PS4. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Game Consoles. Gebruikers hebben twijfels over het gebruiksgemak.

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Game Consoles krijgt de Namco Bandai Games Dark Souls III, PS4 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 10 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (9)

Expert review door : Jurian Ubachs (tweakers.net)

Dark Souls III: een uitdagend leerproces

 

Dark Souls III brengt gamers een prima einde van een prachtige spelserie. De game is, net als zijn voorgangers, flink moeilijk, en juist dat aspect spreekt zo veel gamers wereldwijd enorm aan. Sommige baasgevechten uit de vorige games zijn...

Gameplay lekker soepel ; Prachtige spelwereld ; Baasgevechten blijven hoogtepunten ; Doorzettingsvermogen wordt beloond ; Veel verschillende vechtstijlen

Originaliteit is er een beetje vanaf ; Framedrops en clipping

04/2016