Call of Duty: Black Ops 3- PS4

Call of Duty: Black Ops 3- PS4
alaScore 92

7 reviews

07/2018

  • Positief

alaTest heeft 7 reviews verzameld en geanalyseerd voor Call of Duty: Black Ops 3- PS4. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Game Consoles. Gebruikers waarderen de afmetingen niet.

afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Game Consoles krijgt de Call of Duty: Black Ops 3- PS4 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 7 reviews)

Professionele Reviews  

Review Beoordelingen

  (geen reviews)
 
  (83% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (17% van de reviews)
Toon alle 3 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

Features

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (5)

Expert review door (nutech.nl)

Review: Call of Duty: Black Ops 3 speelt vertrouwd met verrassend verhaal

 

Call of Duty: Black Ops 3 doet wat het moet doen. De game speelt vertrouwd sterk in multiplayer en verrast met een gelaagd en imponerend verhaal.

11/2015

Expert review door : Gamer.nl (computertotaal.nl)

Call of Duty: Black Ops 3 - Een verrassende wending

 

Het singleplayerverhaal van Call of Duty: Black Ops 3 is met elf uur speeltijd op de Hardened-moeilijkheidsgraad niet alleen vanwege de lengte iets speciaals. Black Ops 2 experimenteerde al met verschillende eindes en kaartte scenario's in de...

Het elf uur durende verhaal van Black Ops 3 is dusdanig bizar dat we na afloop even wat tijd nodig hadden om alles te verwerken. Dat een Call of Duty-game anno 2015 nog weet te verrassen, is toch wel prettig. Overigens geldt dat in veel mindere zin...

11/2015