Parrot Ar.drone

alaTest heeft 77 reviews verzameld en geanalyseerd voor Parrot Ar.drone. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de afmetingen. De vormgeving is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving

betrouwbaarheid, prijs, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Parrot Ar.drone een alaScore™ van 76/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 77 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (72)

Expert review door : Ludo Schildermans (diskidee.be)

Parrot AR.Drone met Kinect

 

De Parrot AR.Drone is een speciale helikopter die je kan bedienen met een iPhone of iPad. Ook de Kinect kan je inzetten om de quadrikopter te besturen.

04/2011

Expert review door : Redactie ZDNet (zdnet.be)

Parrot AR Drone

 

Een telegeleide helikopter die je kan besturen met je iPhone, en die ook de feeds van zijn ingebouwde camera doorstreamt: veel functioneel nut heeft de AR Drone niet. Maar moét dat altijd?

stabiele besturing; speelgoed voor oudere kinderen

batterij doet het maar een kwartiertje; geen cameraopname

01/2011

Consumenten review (tweakers.net)

Parrot AR.Drone Quadricopter (Oranje/Groen) review door CZero

 

Erg gaaf. Super leuk om te doen en er komen steeds meer mogelijkheden. Hij kan echt hard vliegen maar is ook behoorlijk stabiel. Een speeltje waar je denk ik mening keer op terug zal vallen!

Breekbaar. De bescherming is gewoon breekbaar. Ik vind het geen nadeel, maar laat het je niet verrassen. De eigenschap van schuimrubber is dat het mooi breekt, dus ik lijm het met gemak (en dat is normaal niet iets wat je mij zou laten doen ). ; De...

11/2010

Consumenten review (tweakers.net)

Parrot AR.Drone

 

http://steph.taizer.net/wp-content/uploads/2010/10/P1010383-300x225.jpg Tot mijn stomme verbazing was de AR Drone 25-10 al binnen. Dat heeft nog geen 5 dagen geduurd vanuit Amerika. We hebben een behoorlijke tijd getwijfeld en vervolgens met zijn 3en...

11/2010