DJI Phantom 2

alaTest heeft 32 reviews verzameld en geanalyseerd voor DJI Phantom 2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

prijs, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de DJI Phantom 2 een alaScore™ van 78/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 32 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (30)

Consumenten review (tweakers.net)

DJI Phantom 2 Vision review door gijsbertb

 

Sterk ; Vliegt langer dan andere drones (tot 25 minuten) ; met GPS-routes en "return to home"

Camera is fragiel (extra stukje plastic tussen de twee pootjes doet wonderen) ; Bediening mag best verfraaid worden

Super product voor een prijzige prijs, mooie beelden en veel plezier. De IOS app is duidelijk en werkt handig.

03/2015

Consumenten review (tweakers.net)

DJI Phantom 2 Vision+ inclusief 3-assige Gimbal en Camera review door jantijtgat

 

Gebruiksvriendelijk ; Zeer stabiel ; Vrij goeie beeldkwaliteit ; Lange vliegtijd (makkelijk 20 minuten) ; Mooie iPhone-app ; Live beelden bekijken ; Komt vanzelf terug bij slechte ontvangst

Niet zo robuust (door laag gewicht) ; Foto's zijn zeer bol (makkelijk recht te zetten met Lightroom) ; Camera niet te besturen via afstandsbediening, maar via iPhone ; Live beelden vallen soms weg ; 1 van de 4 motors werkte even niet (ondertussen...

Deze drone is volgens mij prijs-kwaliteit een schitterend product. Het gebruikgemak is enorm groot. Na enkele minuten kan eigenlijk iedereen ermee overweg. Hij vliegt erg stabiel en de foto's zijn goed te noemen.

12/2014