Gigaset CL540A DUNE

alaTest heeft 35 reviews verzameld en geanalyseerd voor Gigaset CL540A DUNE. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Draadloze Telefoons. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen, prijs, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Draadloze Telefoons krijgt de Gigaset CL540A DUNE een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 35 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (33)

Expert review door (besteproduct.nl)

Gigaset Dune CL540A

 

Voorlopig als zeer goed! De Gigaset Dune CL540A wordt door testredacteuren gezien als één van de betere Huistelefoons. Maar we moeten wel de kanttekening plaatsen dat de Gigaset Dune CL540A (nog) niet vaak getest is voor een duidelijk beeld. Controleer...

Ligt goed in de hand

Consumenten review (bol.com)

Telefoon met kwaliteit

 

Deze telefoon ziet er niet alleen prachtig uit. Het instellen gaat eenvoudig. Het geluid is perfect en ook met uitgeschakelde DECT werkt de telefoon prima. Dit is de beste gigaset die we ooit gekocht hebben. Een tien met een griffel.

"Goede kwaliteit" , "Heldere display" , "Vele gebruiksmogelijkheden" , "Gebruiksvriendelijk" , "Fraai design"

10/2014