Sony Alpha a7 III

alaTest heeft 29 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony Alpha a7 III. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Digitale Compact Cameras. Reviewers waarderen de draagbaarheid zeer maar hebben twijfels over de opslag. De sensor is ook indrukwekkend.

prestaties, beeldkwaliteit, prijs, sensor, draagbaarheid

zoeker, batterij, weinig licht, sluiter, opslag

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Digitale Compact Cameras krijgt de Sony Alpha a7 III een alaScore™ van 100/100 = Uitstekend.

Zie alle Sony Digitale Cameras

Review analyse

(Gebaseerd op 29 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (27)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Sony A7 III goedkope full-frame systeemcamera | LetsGoDigital

 

Sony heeft een nieuwe full-frame camera met verwisselbare lens aangekondigd. De Sony Alpha 7 III bedient zowel de hobbyist als de professionele fotograaf.

03/2018

Expert review door : Ilse Jurriën (letsgodigital.org (NL))

Sony A7 III SLR camera

 

Sony Alpha 7 III camera : Over ruim twee weken zal Sony een serie nieuwe product introducties bekend maken. Op zondag 23 april worden er verschillende nieuwe Sony Alpha SLR camera's verwacht. In eerste instantie werd er gedacht aan de Sony A7S III,...

De huidige modellen zijn inmiddels al flink in prijs gezakt de afgelopen weken, wat er des te meer op duidt dat zowel de Alpha 7 III als de Alpha 9 later deze maand officieel geïntroduceerd zullen worden. De Sony A7 III zal over een zeer snel autofocus...

04/2017