Fujifilm GFX 50S

alaTest heeft 13 reviews verzameld en geanalyseerd voor Fujifilm GFX 50S. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Digitale Compact Cameras. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de lens. De vormgeving is ook indrukwekkend.

beeldkwaliteit, prijs, afwerking, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving

flits, belichting, lens

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Digitale Compact Cameras krijgt de Fujifilm GFX 50S een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 13 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (12)

Expert review door: Mark Peters (letsgodigital.org (NL))

Fujifilm GFX 50S systeemcamera

 

Fujifilm GFX 50S middenformaat systeemcamera : Sinds de introductie van de Fujifilm X100 in 2011 streeft de camerafabrikant met haar X-serie camera's al naar het behalen van de beste beeldkwaliteit. Nu voegt Fujifilm hier, met de GFX-serie, een nieuwe...

De GFX 50S is Fujifilm´s eerste model dat gebruik kan maken van een ontkoppelbare elektronische zoeker (EVF / Electronic View Finder), die verwijdert kan worden wanneer er een externe monitor op de fotocamera wordt geplaatst of juist wanneer het...

10/2016