Transcend DrivePro 200

alaTest heeft 172 reviews verzameld en geanalyseerd voor Transcend DrivePro 200. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de afwerking. De draagbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, prijs, afmetingen, draagbaarheid

betrouwbaarheid, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Transcend DrivePro 200 een alaScore™ van 83/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 172 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (167)

Consumenten review door: Christ (kieskeurig.be)

Transcend DrivePro 200 (car Cam

 

RWVuIG1vb2llIGVuIGxpY2h0ZSBkYXNoYm9hcmRjYW1lcmEgbWV0IEZ1bGwgSEQuIEdvZWRlIGJlZWxkZW4sIGVlbnZvdWRpZyB0ZSBiZWRpZW5lbiBtZXQgZGl2ZXJzZSBtb2dlbGlqa2hlZGVuLiBEdWlkZWxpamtlIGdlYnJ1aWtzYWFud2lqemluZyAobmlldCBOTCkuIFNuZWwgYWFuIHRlIHNsdWl0ZW4uIERlIGthYmVsIGlzIGxhbmcgZ2Vub2VnIG9tIGRlemUgdmlhIGRlIHJhYW1zdGlqbGVuIHdlZyB0ZSB3ZXJrZW4gZW4gdGUgbGVpZC4uLg==

06/2014

Consumenten review door: gth56 (bol.com)

hier krijg je geen spijt van.

 

Heb de camera nu een maand is de auto zitten en regelmatig kijk ik de beelden terug. De beelden zijn van goede kwaliteit, makkelijk in gebruik en lekker klein hij valt niet eens op. Om de wifi verbinding te maken was even zoeken maar ook dat werkt nu.

"Haarscherp beeld" , "Gebruiksvriendelijk" , "Goede prijs/kwaliteit" , "Degelijke behuizing"

02/2015

Consumenten review door: Stefanvdm (bol.com)

Uitstekkende Dashcam!

 

Ik ben alleen bekend met Transcend geheugenkaarten en USB-stickjes, maar gezien het feit dat ik op zoek was naar een Dashcam moest ik van te voren even uitzoeken hoe & wat. Gebruik hem nu al enkele weken en de beelkwaliteit is super, zeker s'nachts....

"Scherpe opname bij weinig licht" , "Haarscherp beeld" , "Gebruiksvriendelijk" , "Goede prijs/kwaliteit" , "Degelijke behuizing"

11/2014

Consumenten review door: Cathal (bol.com)

Gemakkelijk

 

Is gemakkelijk in gebruik, geeft een duidelijk beeld weer. Minpunt : er zit geen kabel bij om op de pc aan te sluiten.

"Haarscherp beeld" , "Gebruiksvriendelijk" , "Goede prijs/kwaliteit"

"geen pc-kabel bij"

04/2014