Samsung VP-D361

alaTest heeft 101 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung VP-D361. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de kleur. De beeld kwaliteit is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, draagbaarheid, vormgeving, beeldkwaliteit

batterij, Kleur

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Samsung VP-D361 een alaScore™ van 72/100 = Goed.

Zie alle Samsung Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 101 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (99)

Expert review door : Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Samsung VP-D361

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Samsung VP-D361 getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

11/2006

Consumenten review (productervaring.nl)

Samsung VP D361

 

Het is een handzame camera met veel bedieningsgemak. Echt een aanrader om te kopen. prijs/kwaliteitsverhouding erg goed. Ondersteuning van de Helpdesk is perfect

Er zijn geen minpunten opgegeven.

05/2007