Samsung VP D21i

Samsung VP D21i
alaScore 75

12 reviews

06/2018

alaTest heeft 12 reviews verzameld en geanalyseerd voor Samsung VP D21i. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

afmetingen, beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Samsung VP D21i een alaScore™ van 75/100 = Goed.

Zie alle Samsung Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 12 reviews)

Gebruikers reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (11)

Consumenten review (productervaring.nl)

Samsung VP D21i

 

Mooie, functionele camera: Niet alleen filmpjes, maar ook foto's. Het gebruikersgemak is heel groot en alle knoppen zijn eenvoudig te bedienen. Alles is snel te versturen naar de PC. Display is heel scherp en overzichtelijk. Handleiding is goed duidelijk.

Om de kleine batterij te sparen moet men het display weing gebruiken. Om het display "gewoon" te gebruikenmoet men een zware batterij aanschaffen, welke soms wat prijzig kan zijn. Maar zoeken op het internet naar de diverse aanbieders loont de moeite....

01/2007