Ricoh THETA

alaTest heeft 89 reviews verzameld en geanalyseerd voor Ricoh THETA. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de schittering. De afmetingen is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, vormgeving, afwerking, afmetingen

beeldkwaliteit, batterij, prijs, schittering

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Ricoh THETA een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 89 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (31)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Ricoh Theta SC sferische camera

 

Ricoh breidt het gamma sferische camera's uit met de Theta SC waarmee je op gebruiksvriendelijke wijze 360-gradenfoto's en -video's in Full HD resolutie kan maken.

10/2016

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Ricoh Theta S sferische camera getest

 

De Ricoh Theta S maakt 360-gradenfoto's en -video's in Full HD-resolutie. Wij hebben de Theta S getest.

De Ricoh Theta S is erg leuk, maar duur speelgoed. De beste resultaten voor sferische foto’s en video’s bereik je wanneer je een statief gebruikt.

01/2016

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

Ricoh Theta S sferische camera

 

Met de nieuwe Ricoh Theta S maak je 360-gradenfoto's en video's. Deze draagbare sferische camera ondersteunt de Open Spherical Camera api van Google.

10/2015