Panasonic SV-AV100

alaTest heeft 102 reviews verzameld en geanalyseerd voor Panasonic SV-AV100. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de batterij. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, afmetingen, prijs, betrouwbaarheid

Kleur, batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Panasonic SV-AV100 een alaScore™ van 77/100 = Goed.

Zie alle Panasonic Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 102 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (100)

Expert review door : Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Panasonic D-snap SV-AV 100

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Panasonic D-snap SV-AV 100 getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

05/2004