Canon LEGRIA HF R17

alaTest heeft 9 reviews verzameld en geanalyseerd voor Canon LEGRIA HF R17. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 2.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

prijs, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Canon LEGRIA HF R17 een alaScore™ van 79/100 = Goed.

Zie alle Canon Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 9 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (5)

Consumenten review (besteproduct.nl)

Canon Legria HF R17

 

Deze camera in juli dit jaar gekocht en gelijk meegenomen op vakantie naar het verre oosten. Het eerste wat opvalt,is dat de camera erg gebruiksvriendelijk is. De camera is makkelijk in te stellen en herkent automatisch gezichten. Het geluid is zeer...

08/2010

Consumenten review (besteproduct.nl)

Canon Legria HF R17

 

Heb twee weken geleden een Canon Legria HF R17 gekocht.

07/2010

Consumenten review (besteproduct.nl)

Canon Legria HF R17

 

Wij hebben deze camera nu een paar weken in bezit en raken er steeds meer enthousiast over. De kleuren zijn warm en superscherp en de camera volgt als vanzelf het onderwerp dat je filmt.

06/2010