JVC Everio GZ-MG630A

JVC Everio GZ-MG630A
alaScore 80

238 reviews

02/2018

alaTest heeft 238 reviews verzameld en geanalyseerd voor JVC Everio GZ-MG630A. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de JVC Everio GZ-MG630A een alaScore™ van 80/100 = Zeer goed.

Zie alle JVC Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 238 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (236)

Expert review door: (consumentenbond.nl)

JVC GZ-MG630

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de JVC GZ-MG630 getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Consumenten review door: broezdv (ciao-shopping.nl)

JVC Everio GZ-MG630

 

Pros: Ik houd van de blik en van de compacte grootte en van het heldere, brede hoekscherm. De videokwaliteit kijkt goed maar doesn' t verschijnt eveneens in donkerdere voorwaarden. Het weinig licht het heeft hulp maar niet veel. Ik houd van dat het...

08/2009