Garmin VIRB Elite

alaTest heeft 795 reviews verzameld en geanalyseerd voor Garmin VIRB Elite. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de kleur. De afwerking is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, prijs, batterij, afwerking

Kleur

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Garmin VIRB Elite een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 795 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (786)

Consumenten review door: Lucky700 (tweakers.net)

Garmin Virb Elite Wit

 

Goede stabiele camera. Eenvoudige bediening. Helaas zijn de accessoires aan de prijs. Als helmcamera een beetje zwaar, maar dat is een Go Pro ook.

Zeer stevig ; Eenvoudige bediening ; Goede app waarmee je de camera kunt instellen

Prijzig door alle accessoires

Ik heb de camera gekocht om opnames te maken tijdens het rijden op de motor. Door de ingebouwde beeldstabilisatie is het beeld helder, scherp en trillingsvrij. Ik heb de camera vastgemaakt aan een accessoire voor een buis. Deze op de valbeugel gezet....

03/2015