DJI Phantom 4 Pro

alaTest heeft 29 reviews verzameld en geanalyseerd voor DJI Phantom 4 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de draagbaarheid. De batterij is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, betrouwbaarheid, afwerking, batterij

prijs, draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de DJI Phantom 4 Pro een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 29 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (28)

Expert review door : Jeroen Horlings (tweakers.net)

DJI Phantom 4 Pro: de ultieme vliegende camera?

 

De Phantom 4 Pro maakt een flinke sprong ten opzichte van zijn voorgangers. Los van de objectontwijkende sensoren rondom, de controller met optioneel scherm en handige tweaks, wordt het verschil vooral bepaald door de grote 1"-sensor. Dat betekent meer...

Iets meer details in foto's ; Beter dynamisch bereik, hogere lichtgevoeligheid ; Variabel diafragma en mechanische sluiter ; Object avoidance rondom ; Vloeiendere beelden in 4k (60fps)

Beeldhoek van 24 in plaats van 20mm ; Soms aliasing te zien ; Ontwerp wat bulky

04/2017