Aiptek Pocket DV Z300

alaTest heeft 72 reviews verzameld en geanalyseerd van tijdschriften en websites. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de kleur. De batterij is ook indrukwekkend.

prijs, draagbaarheid, beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, batterij

zoom, Kleur

We hebben de consumenten en expert beoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Aiptek Pocket DV Z300 een alaScore™ van 77/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 52 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (51)

Expert review door: Redactie PCM (pcmweb.nl)

PocketDV Z300HD

 

Het relatief onbekende bedrijf Aiptek heeft een uitgebreide range aan goedkope foto- en videocamera's waaronder ook een aantal modellen die videobeelden in high definition kunnen opnemen. De Z300HD is het topmodel, een zeer compacte foto- en...

HD voor weinig geld ; Licht en compact ; MPEG-4 formaat makkelijk te bewerken

Bewegingen leiden tot onscherpte ; Beperkte beeldkwaliteit ; Zoomfunctie duidelijk te horen in opnames

De PocketDV Z300HD is het topmodel van de Aiptek serie, en toch is deze camera nog steeds erg goedkoop vergeleken met bijvoorbeeld de Xacti serie van Sanyo. De bouwkwaliteit en beeldkwaliteit van de camera is wat minder dan bij de Sanyo Xacti serie,...

11/2007