Aiptek Pocket DV T100

alaTest heeft 66 reviews verzameld en geanalyseerd voor Aiptek Pocket DV T100. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de afwerking. De prijs is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, draagbaarheid, afmetingen, prijs

batterij, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Aiptek Pocket DV T100 een alaScore™ van 78/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 66 reviews)

Gebruikers reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (64)

Consumenten review (ciao-shopping.nl)

Aiptek camcorder

 

...Inleiding: ik heb deze camera gekocht omdat ik een Klein en goedkoop cameraatje nodig had. Zodat ik bijvoorbeeld filmpjes kon maken voor youtube. En ook om af en toe iets vast te leggen op video. Uiterlijk: de aiptek is uitgevoerd in verschillende...

goedkoop, ligt, makkelijk te bedienen

opslagplaats, video kwaliteit en audiokwaliteit, bijna alles

09/2008

Consumenten review (ciao-shopping.nl)

Aiptek camcorder

 

Inleiding: ik heb deze camera gekocht omdat ik een Klein en goedkoop cameraatje nodig had. Zodat ik bijvoorbeeld filmpjes kon maken voor youtube. En ook om af en toe iets vast te leggen op video. Uiterlijk: de aiptek is uitgevoerd in verschillende...

goedkoop, ligt, makkelijk te bedienen

opslagplaats, video kwaliteit en audiokwaliteit, bijna alles

09/2008