Sonos Boxen Reviews

Bijgewerkt: 26/04/2018 07:25
Merknaam
alaScore
Prijs
Type
#1
alaScore 100

Sonos One

Sonos maakt de beste multiroom-geluidssystemen. Punt. Maar maakt het ook de beste spraakassistent van allemaal? De Sonos One brengt Alexa naar onze markt.

33 expert reviews | 641 gebruiker reviews

#2
alaScore 95

Sonos PLAY:1

Passie voor muziek en film lag aan de basis voor het schrijven van de eerste artikels op het vroegere audioforum. Dit gecombineerd met wat kennis van elektronica maakt dat Dirk zijn enthousiasme voor heel wat audiovisuele toestellen graag met jullie...

85 expert reviews | 12464 gebruiker reviews

#3
alaScore 95

Sonos Playbar

De Playbar van Sonos is een opmerkelijke verschijning in het wereldje van audio-apparatuur. Het geluidssysteem is een combinatie tussen een soundbar voor je tv en een complete streamingoplossing voor al je muziek.

97 expert reviews | 4696 gebruiker reviews

#4
alaScore 92

Sonos Sub

Als eerste in Europa mocht FWD Magazine de gloednieuwe Sub van Sonos testen. Zoals de naam suggereert gaat het om een subwoofer, meteen de eerste keer dat het merk zo'n gespecialiseerd onderdeel uitbrengt.

34 expert reviews | 2101 gebruiker reviews

#5
alaScore 92

SONOS Connect

Waarom deze lange inleiding? Om aan te geven dat ik nog steeds met heel veel plezier naar het cd-formaat – 16bit/44khz – luister. Of het nu vanaf een schijfje of vanaf een NAS afkomstig is. En dat is het formaat dat het Sonos systeem maximaal kan...

24 expert reviews | 2498 gebruiker reviews

#6
alaAverage 5

Sonos PLAY:3 bundel Zwart

De overstap van de sonos play 1 gemaakt . De Sonos Play 3 geeft een voller geluid. Heel mooi met in combinatie van de plakbar als surround systeem. Al met zeer tevreden met deze speakers.

5 gebruiker reviews

Vergelijk

    Boxen op alaTest

    nl.alaTest.be helpt bij het vinden van de beste Sonos Boxen met behulp van expert reviews, consumenten reviews, prijsvergelijking en meer.